MarcDelagrange-AnnBoury

OPTICAL GALLERY

Optiek Delagrange sluit zijn deuren

Geachte klant,

Na 41 jaar, vol toewijding en passie, u van dienst te zijn geweest als opticien, wens ik u via deze brief op de hoogte te brengen dat ik de winkel vanaf 21 november 2021 zal sluiten. 

Door de groeiende verantwoordelijkheid die ik heb als ontwerper van HENAU Eyewear en mijn blijvende passie voor kunst moest ik een keuze maken. Aangezien we op tijd ­beslissingen moeten nemen in ons leven, ben ik ervan overtuigd dat dit de juiste keuze is. 

Om u een goede dienstverlening te blijven garanderen, verwijs ik u met het volste ­vertrouwen door naar OPTIEK BOURY die twee vestigingen heeft, één in Wevelgem en één in Beveren-Leie. Het is een weloverwogen keuze om u naar daar te sturen, omdat zij op hoog niveau ­diensten leveren en ook een goed assortiment van merken in huis hebben (o.a. LINDBERG en HENAU Eyewear). 

Ann Boury zal u persoonlijk en met veel enthousiasme verder helpen. 

Tenslotte wil ik u oprecht bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat u in mij stelde. Het was een genoegen om u te mogen ontvangen en te helpen in mijn zaak.

Niettemin zie ik u uiteraard nog eens heel graag terug in mijn “OPTICAL GALLERY” die vanaf 21 november verder zal functioneren als expositieruimte.  

Marc Delagrange

  • Roeselarestraat 11, Wevelgem

  • Liebaardstraat 276, Beveren-Leie